Nieuws Onderwijs en Zorg

medewerking gevraagd om kindermishandeling en huiselijk geweld nog beter te signaleren en aan te kunnen pakken dmv een enquete

De aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld is complex en vraagt heel wat kennis en vaardigheden van professionals. Als professional in zorg, welzijn en/of onderwijs vervul jij ook een rol hierbij.
 
Goede doelen organisatie Augeo Foundation wil professionals graag zo goed mogelijk ondersteunen bij de aanpak van deze belangrijke thema’s. Dit doet zij o.a. met online cursussen en e-colleges via e-academy The Next Page – op maat voor elke beroepsgroep – en met het gratis online Tijdschrift Kindermishandeling.

Als goede doelen organisatie horen zij graag wat jij nodig hebt om kindermishandeling en huiselijk geweld nog beter te signaleren en aan te kunnen pakken.
Daarom wordt gevraagd een korte online enquête in te vullen. De reacties worden gebruikt gebruikt om nieuwe innovatieve projecten te starten, het cursusaanbod blijvend te ontwikkelen en Tijdschrift Kindermishandeling te voorzien van waardevolle vakinformatie. Zo kunnen wzij zich, samen met jou en andere professionals, inzetten om kinderen te beschermen en gezinnen te versterken. Via deze link start je het onderzoek:

http://www.surveymonkey.com/s/DBB7GQF

  
Bij vragen over deze mail of de enquête? Neem dan contact op met Peau Ling Spaan of Isabelle Willems van Augeo Foundation, per e-mail via: info@augeo-foundation.nl of telefonisch via 0343-53 60 40.