Nieuws Onderwijs en Zorg

Vooraankondiging ZML-conferenties 'Rekenboog in de Praktijk'

Heeft u al gehoord van Rekenboog.zml? Een website met leerlijnen en lesactiviteiten om betekenisvol reken-wiskundeonderwijs aan te bieden aan zeer moeilijk lerenden? Of heeft u er misschien al mee gewerkt en wilt u die ervaringen delen met andere zml-scholen? Of bent u nieuwsgierig naar ervaringen van andere zml-scholen in het werken ermee? Meldt u zich dan aan voor één van de drie regioconferenties voor het zml-onderwijs.

De regioconferenties worden georganiseerd door SLO en de CED-Groep en hebben als thema 'Rekenboog in de Praktijk'. Centraal staat het implementeren van Rekenboog.zml in de klassenpraktijk en de stappen die zml-scholen daarin hebben gezet. Op de conferentie zal één school haar ervaringen delen met het gebruik van Rekenboog.zml. Daarnaast gaat de conferentie in op andere aspecten met betrekking tot de invoering van Rekenboog.zml en wordt u op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen. Zo is de website vernieuwd om de toegankelijkheid te verbeteren, is er nagedacht over het planningsaspect (maandplanning/jaarplanning) en zijn er weer nieuwe lessen gemaakt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u zich inschrijven voor één van de volgende 3 regioconferenties, via het digitale aanmeldformulier (http://www.slo.nl/formulieren/rekenboogpraktijk/).

 

  • 30 oktober, Eindhoven, 14.00 – 16.30 uur
  • 6 november, Zwolle, 14.00 – 16.30 uur
  • 13 november, Rotterdam, 14.00 – 16.30 uur.

 

Aan deelname aan de conferentie zijn geen kosten verbonden.