Nieuws Arbeidstoeleiding

Integraal verslag KAN bijeenkomsten voorjaar 2014.

De afgelopen weken hebben we 200 bevlogen VSO collega's ontmoet tijdens 6 KAN bijeenkomsten, verspreid over het gehele land. In de bijlagen kunt u een integraal verslag vinden van deze bijeenkomsten, met daarin verwerkt alle informatie en verwijzingen naar websites die de revue zijn gepasseerd. Uiteraard hebben we de algemene KAN presentatie toegevoegd  alsmede informatie over de trajecten Scholing voor Arbeid en de presentatie van de Stageplanner.

We kijken terug op zeer intensieve bijeenkomsten: Er is veel informatie uitgewisseld, er is volop gediscussieerd, er zijn gegevens uitgewisseld, leden hebben voorgenomen elkaar te gaan bezoeken, kortom: lecso zoals lecso bedoeld is: Voor en door de leden. Geweldig.

Langs deze weg willen we nogmaals de scholen bedanken, die hun deuren wagenwijd hebben opengezet, heerlijke koffie, thee met iets lekkers presenteerden, hier en daar zelfs een frisdrankje klaar hadden staan. We voelden ons welkom bij de Kameleon te Bergen op Zoom, de Zwengel in Vught, de Linde in Deventer, de Leo Kannerschool in Oegstgeest, de Meester Duisterhoutschool in Heerenveen en de Antoon van Dijkschool in Helmond, Dank je wel voor jullie ontvangst.

En Jelle: zeer bedankt voor je tomeloze en vakkundige inzet !!

KAN bijeenkomsten voorjaar 2014.pdf

Integraal verslag KAN bijeenkomsten voorjaar 2014.pdf

KPC_leaflet2014_Arbeidstoeleiding_HR.pdf

Scholing Voor Arbeid.pdf