Nieuws Expertise

Nu inschrijven: onderwijs en jeugdzorg verbonden?!

De aanmeldingen voor het congres stromen binnen; de oude modes is voorbij, het is tijd om nieuwe verbindingen te ontdekken en je te laten inspireren door de tientallen praktijkvoorbeelden van collega’s! We hebben besloten om de lage intekenprijs in ieder geval te verlengen tot 1 mei: wacht echter niet te lang en verzeker je van een plaats voor dit lage bedrag.

Het congres telt onder meer vijf forumdiscussies met bestuurder, beleidsmakers en andere professionals uit het werkveld. De forums worden voorgezeten door: Peter Dijkshoorn, Kinderpsychiater, RvB Accare KJP, bestuur GGZ Nederland, Bart van Kessel, projectleider Gedragswerk, Aat Sliedrecht, Onderwijsadviseur en AT Consult, Jan Menting, RvB Yulius, Voorz. Platform Jeugd GGZ Nederland, vz Lecso. Het complete programma van de forumdiscussies is vanaf nu op de website te vinden: http://www.ojcongres.nl/forum.  

Het programma is ingedeeld in leeftijdsgroepen (0-12, 12-18 en 16-23 jaar), zodat er snel een selectie op relevantie kan worden gemaakt. Op www.ojcongres.nl/programma is het totale overzicht te vinden; door te klikken op de titel van de bijdrage komt alle aanvullende informatie over dit betreffende onderdeel naar voren.

Tot 1 april 2015 1 mei 2015 is intekenen mogelijk voor slechts €165, inclusief koffie, thee en lunch, ex BTW. Daarna kost het congres €215. Om verzekerd te zijn van een plaats én van deze voorintekenprijs kun je meteen inschrijven op: www.ojcongres.nl/inschrijven.

LECSO ontmoet je graag op 1 juni 2015 in Amersfoort.