Nieuws Expertise

Driedaagse studiereis BETT Show 2017 in Londen, inschrijving gestart

Na de zeer succesvolle en inspirerende studiereis naar Singapore in 2016 wil Gewoon Speciaal ICT wederom een studiereis organiseren: een driedaagse studiereis naar de BETT Show 2017 in het beursgebouw ExCeL London. BETT staat voor British Educational Training and Technology. www.bettshow.com

Kennis delen is kennis vermeerderen. Naast de BETT Show, het schoolbezoek en ervaringen bij het Fab Lab London is deze driedaagse een uitgelezen kans om samen met collega’s uit het speciaal onderwijs kennis over leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte en ICT te delen en te vermeerderen. In dit netwerk geeft kennis delen een kruisbestuiving, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Participeren in dit lerende netwerk kan een nieuwe dynamiek teweegbrengen: het bevordert nieuwe ideeën en innovatief denken en zorgt voor toegang tot expertise die in de eigen organisatie te gebruiken is.

Deze driedaagse studiereis  is een inspirerende kans voor met name leerkrachten, onderwijsondersteuners en ICT-coördinatoren binnen het speciaal onderwijs om kennis te nemen van de laatste onderwijs & ICT ontwikkelingen.

Kosten reis BETT Londen: € 625,-. Prijs is inclusief vluchten, accommodatie eenpersoonskamer, kosten programma, Nederlandse begeleiding, begeleiding van lokale experts ter plaatse.
Incl. 2 gezamenlijke diners, ontbijt, vervoer naar scholen. BTW is niet van toepassing
De studiereis wordt, zonder winstoogmerk,  vanuit LECSO georganiseerd door Gewoon Speciaal ICT.

Er geldt een betalingsverplichting van het volledige inschrijfbedrag van €625,- ook bij annuleren. Na inschrijven ontvangt u een factuur per mail.

Heeft u vragen dan kunt u mailen naar T. Koningstein of E. Peters
Download hier de aankondiging met het programma van deze studiereis.
Aanmelden kan hier.


 

 


 


Inschrijfformulier Studiereis BETT LECSO Gewoon Speciaal ICT januari 2017.xlsx