Nieuws Algemeen

Ambassadeurs Sociale Veiligheid

De nieuwe wettelijke verplichtingen rondom sociale veiligheid roepen nog veel vragen op bij scholen. Volstaat het bestaande veiligheidsplan? Wat vraagt de nieuwe wet precies van de school? Vier ambassadeurs helpen scholen bij het beantwoorden van deze en andere vragen. Dus wilt u uw veiligheidsplan aanscherpen of verlevendigen? Of weet u gewoon niet waar te beginnen? Dan kunt u contact opnemen met een van de vier ambassadeurs van de Stichting School en Veiligheid.

De ondersteuning van de ambassadeurs is kosteloos eenmalig aan te vragen. Een gesprek met een ambassadeur duurt maximaal twee uur. De vier ambassadeurs verzorgen ieder hun eigen regio.
Regio Noord-Oost: Ank Stegenga
Regio Noord-West: Marij Bosdriesz
Regio Midden: Anne Arink
Regio Zuid: Ine Spee.
Tot de zomer zijn zij nog beschikbaar.

Voor een (gratis) afspraak kunt u contact opnemen met Lynn Louwe of bel 030 285 67 12
Op de website van School en Veiligheid vindt u meer informatie en kunt u kennismaken met de ambassadeurs en lezen over hun achtergrond, drijfveren, visie en expertise.

Save the date
Op vrijdag 17 mei is er een gratis netwerk-bijeenkomst met veel inspirerende voorbeelden van sociale veiligheid in schoolbeleid en praktijk van het po, vo, sbo en (v)so. Meer informatie hierover volgt.