Nieuws Expertise

NRO-congres: Samen op Expeditie

Het jaarlijkse Congres van het NRO: onderzoek en onderwijs wordt dit jaar gehouden op woensdag 1 november 2017 in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Ook vanuit het speciaal onderwijs zullen er dit keer belangrijke bijdragen te zien/horen zijn. Het congres is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit po, vo, (v)so en mbo en richt zich met name op de juiste aansluiting tussen de onderwijspraktijk en het onderzoek.

Het vinden van oplossingen op praktijkvragen vanuit de scholen en het gebruiken van onderzoeksgegevens in de scholen, is daarbij een belangrijk doel. U kunt zich aanmelden voor de mailinglijst: www.nro-congres.nl en de ontwikkelingen zijn ook te volgen op twitter: @hetNRO.

Bent wetenschapper, en is uw onderzoek vertaald naar de onderwijspraktijk? Of heeft u als leraar onderzoeksresultaten ingezet om het onderwijs te verbeteren? Dien dan nu in voor één van de twee NRO-verbindingsprijzen, die op 1 november 2017 tijdens het NRO-congres uitgereikt worden. Elke prijs bedraagt 2000 euro. Aanmelden voor de prijzen kan hier tot 3 juli 2017.