Nieuws Algemeen

Vensters zoekt vso-scholen voor pilotgroep

Een aantal jaar geleden is Vensters voor vso ontwikkeld, daarna hebben de ontwikkelingen een tijdje stilgelegen. Nu er helderheid is dat dat de vso-scholen aangesloten lid kunnen worden bij de VO-raad, is er ruimte voor doorontwikkeling vanuit Vensters VO. Daarom maakt Vensters, de nieuwsbrief voor het voortgezet onderwijs zich op voor een evaluatie- en aanpassingsronde voor het vso.

Pilotgroep
Deze ontwikkeling doet Vensters graag in samenspraak met vso-scholen en daarom richten ze een pilotgroep op. In de pilotgroep evalueren ze de huidige stand van zaken en kijken naar gewenste toekomstige ontwikkelingen. De pilotgroep zal een aantal keer in het schooljaar 2017-2018 bijeenkomen in Utrecht of middels een online sessie. Zowel Scholen op de kaart als het Management Venster staan op de agenda.
 
Opgeven?
Vanaf september 2017 gaan de pilotgroepen aan de slag met dit onderwerp. Wilt u hierin meedenken? Meld u dan aan voor onze pilotgroep vso! Mail uw naam, functie, school en BRINnummer naar vensters@vo-raad.nl o.v.v. aanmelding Vensters voor vso.
N.B. Bij teveel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt o.b.v. landelijke spreiding en schoolgrootte.
Hier
vindt u de laatste nieuwsbrief van Vensters.