Nieuws Algemeen

Oproep aan so-scholen : Meld je aan voor 'Lang Leve de Muziek Show'

Het nieuwe programma Lang Leve de Muziek Show van AVROTROS wordt vanaf eind september twaalf weken lang uitgezonden om 19:30 op NPO3. Het programma brengt wekelijks een mooie mix van muziekspellen, kennis en verhalen over muziek. De show wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Tijdens elke aflevering strijden drie klassen uit een provincie om een plek in de Grootste Schoolband van Nederland; na twaalf afleveringen is de band compleet. Deze band treedt op tijdens Het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy, waar ook Koningin Máxima bij aanwezig zal zijn.

Op zoek naar bijzondere verhalen en muzikaal talent
Elke show is er ruimte voor een bijdrage van een kind met een bijzondere passie voor of band met muziek. Kinderen uit het speciaal (basis)onderwijs worden opgeroepen om zich hiervoor aan te melden. Ook leerkrachten of ouders die zich inzetten voor muziek in het speciaal (basis)onderwijs kunnen zich aanmelden. We zoeken iemand die zeer bevlogen kan vertellen over zijn muzikale hobby of inzet, en/of dat goed kan laten zien. Het gaat om een onderdeel van een muziekquiz en bestaat uit een gesprekje in de studio en een kort optreden, of een filmpje op locatie + 1 vraag over wat in het item aan bod kwam.

Ken jij iemand die hiervoor geknipt zou zijn, laat het Marco Buntjer van de redactie van Lang Leve de Muziek Show weten via marco@medialane.nl of bel naar 020-2380661 of 020-2382702. Wie weet volgt er hartverwarmend item in deze nieuwe, leerzame muziekshow. 
Lang Leve de Muziek Show wordt gemaakt door tv-producent MediaLane in samenwerking met Stichting Méér Muziek in de Klas