Nieuws Expertise

Studiereis Gewoon speciaal ICT naar Londen

Na de zeer succesvolle en inspirerende studiereis naar Londen in 2017, organiseert Gewoon Speciaal ICT wederom een studiereis naar Londen. Deze driedaagse studiereis naar de BETT Show 2018, met een bezoek aan de Charlton Park Academy en Science Museum London vindt plaats van 25 januari tot en met 27 januari 2018. De studiereis wordt zonder winstoogmerk georganiseerd.

Kennis delen is kennis vermeerderen. Naast de BETT Show, het schoolbezoek en ervaringen in het Science Museum London is deze driedaagse een uitgelezen kans om samen met collega’s uit het speciaal onderwijs kennis over leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte en ICT te delen en te vermeerderen. In dit netwerk geeft kennis delen een kruisbestuiving, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Participeren in dit lerende netwerk kan een nieuwe dynamiek teweegbrengen: het bevordert nieuwe ideeën en innovatief denken en zorgt voor toegang tot expertise die in de eigen organisatie te gebruiken is.
 
Deze driedaagse studiereis is een inspirerende kans voor met name leerkrachten, onderwijsondersteuners en ICT-coördinatoren binnen het speciaal onderwijs om kennis te nemen van de laatste onderwijs & ICT ontwikkelingen.

Kosten reis BETT Londen: € 675. Prijs is inclusief vluchten, accommodatie eenpersoonskamer, kosten programma, Nederlandse begeleiding, begeleiding door lokale experts ter plaatse. Incl. 2 gezamenlijke diners en vervoer naar scholen. BTW is niet van toepassing.
De studiereis wordt, zonder winstoogmerk, vanuit LECSO georganiseerd door Gewoon Speciaal ICT.

Inschrijven is mogelijk tot 31 oktober via de site van LECSO Let op: er geldt een maximum van in totaal 25 deelnemers aan deze reis.
Naast het invullen van het online formulier op de LECSO-site, mail je ook het inschrijfformulier (zie onderstaand bijlage) plus een kopie van je paspoort naar info@lecso.nl.

In de bijlage vind je meer informatie over de reis. Of mail naar Elle Peters, Thierry Koningstein of Ruben Bloemen. Zie voor meer informatie ook de website van Gewoon Speciaal ICT.

Aankondiging Studiereis BETT 2018 GSICT en LECSCO.pdf

Inschrijfformulier_Studiereis_BETT_LECSO_Gewoon_Speciaal_ICT_januari_2018_xlsx.xlsx