Nieuws Passend Onderwijs

Goud in Handen - extra bijeenkomst in noorden van het land

De bijeenkomst Goud in Handen voor en over de Commissies voor Begeleiding is zo'n groot succes dat de eerste bijeenkomst op 17 janauri in Den Bosch vol zit met een behoorlijke wachtlijst. Daarom houden we een tweede vergelijkbare bijeenkomst op 21 februari 2018. Deze vindt plaats in het noorden van het land. Locatie volgt zo snel mogelijk.

Als je goed kijkt naar alle bewegingen binnen passend onderwijs, dan kun je voor wat het speciaal onderwijs betreft maar tot één conclusie komen. De Commissies voor Begeleiding zijn de ‘spinnen in het web’ van passend onderwijs. Dáár houden we de leerlingen in de gaten, dáár zien we de instroom, dáár volgen we de uitstroom en dáár zou ook het schakelpunt moeten liggen naar samenwerkingsverbanden, zorginstellingen, gemeenten, wijkteams etc. Niet in alle gevallen is dat echter zo – daar willen we het graag met de CvB’s over hebben.

Schrijf u hier in voor de bijeenkomst op 21 februari 2018 in het noorden van het land (exacte locatie volgt zo spoedig mogelijk). Iedereen moet zich afzonderlijk inschrijven.
Helaas is het niet meer mogelijk in te schrijven voor de bijeenkomst in Den Bosch - er is al een lange wachtlijst.