Nieuws Algemeen

The Voice Kids en NSGK zoeken junior verslaggever

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids gaat weer bijna van start! Het belooft opnieuw een spetterend seizoen te worden… The Voice Kids gaat samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) op zoek naar een bijzondere Junior Reporter!

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar oud, heb jij een beperking en wil je aan iedereen laten zien dat die beperking jou dus echt niet tegenhoudt? Dan is de Voice Kids op zoek naar jou! Ga voor meer informatie naar de website van NSGK.

Wat doet een Junior Reporter eigenlijk?
Een Junior Reporter van The Voice Kids is een verslaggever die wekelijks met een eigen verslag te zien is in de show én op de online kanalen van het programma. De Junior Reporter houdt zich bezig met unieke interviews, te gekke challenges en exclusieve beelden van de show. De Junior Reporter laat onbevangen en enthousiast de show van een heel andere kant zien!
Dit seizoen wil de Voice Kids de kijker ook bewust maken van de alledaagse problematiek van kinderen met een beperking. In elk item besteedt het programma daarom aandacht aan de ups-and-downs van kinderen met een beperking in Nederland. Het doel? Laten zien dat kinderen met én zonder handicap als vanzelfsprekend samen spelen en samen leven!

Hoe kun je jezelf opgeven?
Stuur een enthousiaste mail naar thevoicekids@talpa.tv en vertel daarin kort waarom JIJ dé Junior Reporter bent. Maak ook een korte VIDEO, waarin je jouw interview skills laat zien! Interview bijvoorbeeld je vader/moeder/broertje/zusje over wat hun favoriete vakantieland is, of vraag de buurvrouw naar haar hobby’s. Maak het zo gek als je zelf wil, en vergeet vooral niet voorafgaand aan het interview jezelf voor te stellen!