Nieuws Passend Onderwijs

Goud in Handen wordt vervolgd - save the date

In januari (Den Bosch) en februari (Nijkerk) hebben we twee bijeenkomsten gehouden over de Commissie voor Begeleiding: Goud in Handen. We hebben veel positieve reacties gehad en kijken dan ook terug op twee geslaagde bijeenkomsten.

Save the date
De bijeenkomsten in Den Bosch en Nijkerk krijgen een vervolg. De eerste bijeenkomsten gingen voornamelijk over de vragen 'Waarom is de Commissie voor Begeleiding belangrijk?' en 'Wat houdt een goede Commissie voor Begeleiding in?'
In een vervolgbijeenkomst willen we ons focussen op de vragen 'Hoe zorg je ervoor dat de CvB het best functioneert?' en 'Hoe haal je er alles uit, wat erin zit?'
 
Noteer alvast een van de volgende data in uw agenda: woensdagmiddag 13 juni in Den Bosch en woensdagmiddag 20 juni in Nijkerk. Meer informatie volgt.

In de bijlage staan de powerpoints (in pdf-bestanden) die we bij de bijeenkomsten hebben vertoond.

Van verschillende kanten kregen we de vraag of het spel ook beschikbaar is om zelf op school met de directe collega's te spelen. Momenteel zijn we druk bezig om het bord zo (handzaam) te maken dat het gemakkelijk opgestuurd kan worden. Hopelijk zal dat binnen enkele weken gebeuren.

ppp Goud in handen.pdf

ppp Wat voor samenleving willen we zijn.pdf