Nieuws Passend Onderwijs

Verdiepingssessie Verevening po en vo

De vereveningsperiode is halverwege. Hoogste tijd om een tussenbalans op te maken. Eerste onderzoeksresultaten geven informatie over de gang van zaken binnen samenwerkingsverbanden po en vo met een negatieve verevening. Er zijn kwantitatieve gegevens bekend en informatie over de meer zachte factoren. Tijdens de netwerkbijeenkomst financieel management en verantwoording op 8 maart jl. bogen zo’n 35 vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden po en vo zich over de vraag hoe het samenwerkingsverbanden vergaat die een grote negatieve vereveningsopdracht hebben? U leest er over in dit verslag.

Verdiepingssessie – 25 juni 2018

Kortom, het vereveningsvraagstuk is groot en vraagt om een verdiepingssessie. Graag nodigen wij
bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers van zowel samenwerkingsverbanden als schoolbesturen po en vo uit om deze verdiepingssessie bij te wonen op 25 juni a.s. bij het UCK in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Infinite Financieel de onderzoeksresultaten en is er volop mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over de vereveningsopgave. Zo leren wij van elkaar en verkennen wij wat werkt en wat niet werkt.
 
Programma
09.00 uur Inloop met koffie & thee

09.30 uur Opening en welkom door raden

09.35 uur Presentatie van onderzoeksresultaten

10.30 uur Pauze met koffie & thee

10.45 uur Gedachtewisselingen in groepen - Leren van elkaar over werkbare oplossingen
11.45 uur Plenaire terugkoppeling
12.25 uur Afsluiting & lunch

Praktische informatie
Datum en tijd: 25 juni 2018
 Inloop vanaf 9.00 uur. Bijeenkomst van 9.30 uur tot 12.30 uur met aansluitend lunch
Locatie: UCK, Domplein 4, Utrecht

Route: Vanaf Centraal Station bus 51, 77, 7 of 74 en uitstappen bij bushalte Janskerkhof. In de omgeving is alleen betaald parkeren, dichtstbijzijnde parkeergarage is Springweg (400 m)

Voor wie: Bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers van zowel samenwerkingsverbanden als schoolbesturen po en vo
Aanmelden: Via dit formulier