Nieuws Expertise

NRO-congres: Met onderzoek onderwijs vernieuwen

Dit jaar is de vierde editie van het NRO-congres voor onderwijs en onderzoek met als thema: Met onderzoek onderwijs vernieuwen. Hoe kan onderzoek (nog meer) van waarde zijn voor het onderwijs? Welke vormen van samenwerking zijn er tussen onderzoek en de praktijk en hoe dragen die bij aan de kwaliteit van het onderwijs? Met ruim 30 workshops voor po, vo, (v)so en mbo zorgen we voor een ruime keuze aan onderwerpen.Datum en tijd: woensdag 31 oktober 2018 10.00 - 16.30 uur
Locatie: Media Plaza - Polargebied - Jaarbeurs Utrecht
Kosten: € 75,00 studenten: € 25,00
Meer informatie: op de website van NRO.

Vertel je verhaal. Verzorg jij straks een sessie?
Met onderzoek onderwijs vernieuwen! Daar hebben we jouw bijdrage voor nodig! We stellen graag samen een interessant programma op voor het NRO-Congres 2018. Voldoe jij aan onderstaande criteria? Meld je dan nu aan en verzorg op 31 oktober een van de 30 sessies.
Kun jij een sessie verzorgen die voldoet aan onderstaande criteria:

  • Onderzoek moet gebaseerd zijn op fundamenteel, beleidsgericht of praktijkgericht onderzoek.
  • De sessie moet worden gegeven door een onderzoeker en een professional uit de praktijk.
  • We hebben samen met onze congrespartners negen onderwerpen geselecteerd die aansluiten bij het thema met onderzoek onderwijs vernieuwen.
  • Om interactie in het programma te houden hebben we drie werkvormen geselecteerd waar de sessie aan moet voldoen.

Deadline indienen en meer informatie
Tot en met donderdag 5 juli is het mogelijk om jouw voorstel voor een sessie in te dienen. Na deze datum bekijkt de congrescommissie alle inzendingen en selecteert de bijdragen om te zorgen voor een passend en gevarieerd aanbod. In verband met de zomervakantie hoor je begin september 2018 of jouw bijdrage is geselecteerd. Heb je in de tussentijd vragen? Die kun je stellen aan congres@nro.nl.

Meer informatie vindt u op de NRO-website.