Nieuws Onderwijs en Zorg

Summerschool Zorglandschap

Na het succes van vorig jaar, organiseert het Ondersteuningsteam Zorglandschap ook dit jaar weer de
Summerschool Zorglandschap: lokale teams en aanbieders werken samen aan steeds betere jeugdhulp.

Doel en doelgroep
Doel is het uitwisselen van ervaringen en het bieden van praktische handvatten. Doelgroep van de bijeenkomsten zijn cliëntvertegenwoordigers, beleidsmedewerkers en wijkteammedewerkers van gemeenten en beleidsmedewerkers en professionals van jeugdhulpaanbieders en onderwijsinstellingen.

Wat levert deelname aan Summerschool jou op?
In één dagdeel verdiep je je in een onderwerp waar je meer over wilt weten. Je hoort goede voorbeelden, wisselt kennis uit met collega’s en versterkt je netwerk. De Summerschool biedt inspirerende en laagdrempelige manieren om te kijken naar een goede inrichting van de samenwerking tussen lokale teams en zorgaanbieders. Medewerkers van gemeenten, wijkteams, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en cliëntvertegenwoordigers, en overige geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Summerschool.

Vijf sessies, vijf thema’s
Tijdens de Summerschool verdiepen we ons in de thema’s waar veel regio’s nu mee bezig zijn en die onderdeel uitmaken van het Actieprogramma Zorg voor de Jeugd. Download de bijlage voor de vijf thema's.

Praktische informatie
De themasessies worden gehouden in de Observant in Amersfoort. Aanmelden kan hier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Let op: Er zit een limiet op het aantal aanmeldingen. Vol = vol, daarna werken we met een wachtlijst.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met Johanneke Smeding of via telefoon: 06-51509451.

Uitnodiging Summerschool Zorglandschap 2018.pdf