Nieuws Expertise

Studiereis Gewoon Speciaal ICT

Na de zeer succesvolle en inspirerende studiereizen naar Londen in 2017 en 2018 organiseert Gewoon Speciaal ICT wederom een studiereis naar Londen. Deze driedaagse studiereis naar de BETT Show 2019 en een bezoek aan de Charlton Park Academy vindt plaats van 24 januari tot en met 26 januari 2019. De studiereis wordt zonder winstoogmerk georganiseerd.

[UPDATE 20 sept. 2018: de inschrijving is geopend - zie link onderaan]

Laat je tijdens onze BETT reis informeren en inspireren over de meest innovatieve en actuele thema’s omtrent onderwijs en ICT! De BETT show in Londen is ‘the world´s leading education technology event’ als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen van onderwijs en ICT. De BETT show trekt jaarlijks vele professionals vanuit de hele wereld. Het is een grote beurs waar een uitgebreid programma aan workshops wordt aangeboden. 

Tijdens deze driedaagse studiereis combineren we deelname aan de BETT met een bezoek aan de Charlton Park Academy en het Science Museum London. Kortom in drie dagen de nieuwste ontwikkelingen op onderwijs en ICT gebied ontdekken én zien.

Tot slot is deze driedaagse een uitgelezen kans om samen met collega’s uit het speciaal onderwijs kennis over leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte en ICT te delen en te vermeerderen. In dit netwerk geeft kennis delen een kruisbestuiving, zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

De opbrengsten van deze reis in het kort:

  • Kennis van ‘Best Practises’ vanuit het Engelse onderwijs;
  • Kennis van ICT-toepassingen voor Special Needs;
  • Een (Internationaal) netwerk;
  • Professionele ontwikkeling door collegiale intervisie en uitwisseling met vakgenoten;

Op de hoogte zijn van actuele trends en ontwikkelingen in onderwijs, technologie en ICT.

Inschrijven gaat alleen via invulformulier op de LECSO-site. Let op: er geldt een maximum van in totaal 25 deelnemers aan deze reis. Inschrijven is mogelijk tot 31 oktober 2018.
Vragen kunt u mailen naar Elle Peters e.peters@gewoonspeciaalict.nl , Thierry Koningstein t.koningstein@gewoonspeciaalict.nl of Ruben Bloemen r.bloemen@dekleineprins.nl.