Nieuws Expertise

Samen slimmer leren

Bent u bestuurder, schoolleider, stafmedewerker, ICT-coördinator of leraar met ICT-taken? Denkt u na over digitalisering, gepersonaliseerd leren, de rol van technologie of ICT-professionalisering in uw organisatie? En zoekt u naar manieren om dit aan te pakken? Kom dan (het liefst) met collega’s, naar de leer- en/of werkdag Samen Slimmer Leren in uw eigen regio die de PO-Raad, Kennisnet en SIVON gezamenlijk organiseren.

Tijdens de leerdag ontdekt u hoe u van onderwijsvisie naar concrete implementatie komt door te reflecteren op uw eigen rol in dit veranderproces. U staat stil bij veranderkundige principes en hun invloed op uzelf, school en bestuur en het creëren van impact naar de gewenste situatie.

Tijdens de werkdag leert u meer over actuele bestuurlijke onderwerpen: ICT infrastructuur, leermiddelen/leeromgevingen en Informatiebeveiliging en privacy (IBP). Dat stelt u in staat om aan de slag te gaan met concrete plannen voor uw bestuur en school. U kunt zich aanmelden voor één onderwerp, maar ook voor meerdere. Of per collega kijken wat een logische keuze is.

Aanmelden en meer info
Interesse in de leer- en werkdagen Samen Slimmer Leren en wilt u er graag mee aan de slag in uw eigen organisatie? Klik hier voor meer info.

Data
De Leerdagen (van 9.00 - 21.00 uur) worden gehouden op

  • Dinsdag 2 oktober - Wildlands Adventure Zoo Emmen
  • Donderdag 25 oktober - Dierenpark Amersfoort
  • Donderdag 8 november - Safaripark Beekse Bergen

De Werkdagen (van 9.00 - 21.00 uur) worden gehouden op:

  • Dinsdag 20 november in het noorden van het land
  • Donderdag 22 november in het midden van het land
  • Maandag 26 november in het zuiden van het land

De exacte locaties van de werkdagen worden later bekend gemaakt.