Nieuws Algemeen

Hét Congres 2018: dé kennisdag voor gespecialiseerd onderwijs

Hét Congres over onderwijs aan leerlingen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 november 2018 op Papendal in Arnhem. Hét Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé plaats waar het landelijk gespecialiseerd onderwijs elkaar ontmoet, van elkaar leert en kennis deelt.

Dagprogramma
Binnen een groot aantal presentaties en workshops worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidstoeleiding, autisme, gedrag, leerstrategieën, kortom alle zaken die het gespecialiseerd onderwijs dagelijks bezighouden, met elkaar gedeeld. Startspreker van de dag is Micha de Winter, hoogleraar Educatie en pedagogiek. Hij doet onderzoek naar maatschappelijke opvoedingsvraagstukken. De dag wordt afgesloten met 'Voortschrijdend inzicht' een voorstelling van Marc de Hond over omgaan met veranderingen.

Naast diverse workshops zijn er ook twee uitgebreide exposantenvloeren, het ‘Gewoon Speciaal ICT Lab’ en voldoende mogelijkheden om te netwerken en uw collega’s, oude bekenden te ontmoeten.

Organisatie

In het kader van de samenwerking tussen LECSO en het SBOwerkverband beschouwen de besturen van beide verenigingen het als een logische stap om Hét Congres als een gezamenlijk evenement en daarmee als dé Kennisdag van en voor het gespecialiseerd onderwijs te kenmerken. De Onderwijsspecialisten organiseren Hét Congres in opdracht van deze partijen en de CED-Groep maakt het als hoofsponsor mede mogelijk.

Kosten 

De deelnamekosten voor de hele dag zijn € 185,- per persoon. Lunch is bij de prijs inbegrepen. Voor betaling ontvangt u een factuur. Voor scholen die Hét Congres gebruiken als studiedag zijn er speciale arrangementen beschikbaar.

Vroegboekers worden beloond!

Vanaf begin oktober kunt u zich aanmelden. Bij vroegboeken krijgt u fikse korting.
€ 20,- korting als u zich voor maandag 15 oktober aanmeldt
€ 10,- korting als u zich tussen 15 en 31 oktober aanmeldt

Binnenkort meer informatie en graag tot ziens op 30 november!