Nieuws Algemeen

Inschrijving Hét Congres geopend

Hét Congres 2018 voor onderwijs aan leerlingen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben wordt dit jaar gehouden op vrijdag 30 november op Papendal in Arnhem. U kunt zich hier inschrijven. Met vroegboekkorting!

Programma
Na de opening om 9.30 uur door de voorzitters van LECSO en SBOwerkverband zal MIcha de Winter de aftrap voor deze inspirerende dag verzorgen. Hij verkent de pedagogiek van hoop en optimisme en wat dit kan betekenen voor de ontwikkeling en opvoeding van kinderen.
 
Na de plenaire start kunt u een eigen programma samenstellen. U heeft de keuze uit ruim 60 presentaties, workshops werksessies en Meetup-bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen, ervaringen, wetenswaardigheden en goede voorbeelden om direct in de praktijk te brengen. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met collega’s en andere aanwezigen.

De thema’s binnen het programma zijn:

  • Passend onderwijs
  • Onderwijs en zorg
  • Onderwijskwaliteit
  • VSO en Arbeidstoeleiding
  • Expertise, onderzoek en ontwikkeling
Klik hier voor het gehele programma.

LECSO en SBOwerkverband verbinden zich samen aan Hét Congres
In het kader van de nauwe samenwerking tussen LECSO en het SBO werkverband beschouwen beide verenigingen het als een logische stap om Hét Congres als een gezamenlijk evenement en daarmee als dé Kennisdag van en voor het gespecialiseerd onderwijs te kenmerken. Beide organisaties houden deze dag ook hun Algemene LedenVergadering.

Meld u hier aan voor de ALV van LECSO.

Het Congres wordt georganiseerd door De Onderwijsspecialisten; de CED-Groep maakt het als hoofdsponsor mede mogelijk.