Nieuws Algemeen

Korting op Schooljudo speciaal voor so- en sbo-scholen

Extra aandacht besteden aan thema’s als weerbaarheid, samenwerken en vertrouwen? Naar aanleiding van Hét Congres geeft Schooljudo so- en sbo-scholen €250,- korting op een Schooljudo-programma.
De korting is direct in te zetten zodat scholen 2019 met een boost kunnen starten. Het is echter ook mogelijk om vooruit te plannen voor schooljaar 2019-20. Wees er wel snel bij want de actie loopt tot eind dit jaar en er is plek voor maximaal 25 scholen.


Schooljudo helpt docenten al 14 jaar bij het creëren van een veilige, fijne sfeer en pedagogisch klimaat. Vanuit het geloof dat dit de basis vormt om iedere groep en ieder kind individueel in zijn of haar kracht te zetten. Schooljudo brengt de eeuwenoude filosofie van het judo, ontstaan als onderwijsmethodiek, de school in. Zowel op de judomat als in het klaslokaal. Daarmee wordt een significante bijdrage geleverd aan de fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamica van een klas. Als Gezonde Schoolactiviteit draagt Schooljudo tevens bij aan een Gezonde School.

Klik hier voor een beeldimpressie van Schooljudo binnen het sbo. Kijk op www.schooljudo.nl/hetcongres voor meer informatie over deze kortingsactie.
Bellen om alle mogelijkheden te bespreken kan naar 088-5400215; vraag naar Anne, Emma of Steffie.