Nieuws Algemeen

Zes (v)so scholen cluster 3 of 4 krijgen predicaat Excellent

De volgende scholen hebben op 21 januari 2019 het predicaat Excellente School 2019-21 gekregen: Daniel de Brouwerschool (so en vso) in de Wilp Gelderland en de Amsterdamse scholen de Heldring (so en vso), Alphons Laudyschool en de Mr. de Jonghschool voor zmok.
Wij feliciteren alle deze scholen van harte met het behaalde resultaat. Ze mogen het predicaat 3 jaar lang voeren.
De afgelopen jaren kregen vijf (v)so-scholen het predicaat (drie in 2016, twee in 2017).

Directeur Dirk Koops van de Mr de Jonghschool is bijzonder trots op zijn team dat grotendeels zelf opgeleid en gecoacht is tot het excellente niveau. Koops: “De kracht zit hem in ons team, dat van elkaar leert en elkaar versterkt. De school kijkt naar de talenten, wensen, maar natuurlijk ook naar de ontwikkelpunten van de medewerker. Zo hebben we de beste en meest tevreden mensen voor de klas staan. Daar zijn we heel trots op!”

Dirk Koops geniet van zijn excellente Orion school en daagt andere scholen uit om ook voor het predicaat Excellent te gaan. Het zorgt voor positieve gedrevenheid onder het team en een spanning waar je van kunt genieten. “Wij zijn nu voor de tweede keer excellent geworden en dat komt omdat wij mensen voor de groep/op de werkvloer hebben die loyaal zijn en 100% gepassioneerd. Het zijn stuk voor stuk toppers.” aldus Koops.

Juryrapport
De Daniel de Brouwerschool (so en vso) kreeg het predicaat zelfs voor de vijfde keer. Ze zijn dan ook erg trots dat de jury heeft besloten om het predicaat Excellente school met 3 jaar te verlengen. Lees hier het juryrapport van de Daniel de Brouwerschool.

Ook de andere scholen mochten zich al eerder een Excellente School noemen. Lees hieronder de juryrapporten voor de benoemingen van dit jaar.
Juryrapport so De Heldring
Juryrapport vso De Heldring
Juryrapport Aphons Laudy
Juryrapport Mr. de Jonghschool.