Nieuws Algemeen

VO-content, digitaal leermateriaal voor onderwijs op maat

Steeds meer scholen in het voortgezet onderwijs willen onderwijs op maat bieden gebaseerd op de individuele behoeften van leerlingen gericht op talentontwikkeling. Digitaal leermateriaal van VO-content voor vso, vmbo, havo en vwo maakt dit maatwerk eenvoudig mogelijk. De stichting biedt ook trainingen en begeleiding op maat voor succesvolle onderwijsontwikkeling met digitaal leermateriaal en ICT.

Ook voor vso-scholen is digitaal leermateriaal ontwikkeld én worden docenten en schoolleiders ondersteund bij het geven van onderwijs op maat. Er zijn online meer dan 100 open digitale leerlijnen beschikbaar voor 13 vakken die multimediaal en op maat in te zetten zijn, namelijk de Stercollecties.

Wanneer een school deelnemer wordt van Stichting VO-content mogen de docenten ook gebruik maken van docentenmateriaal, een eindexamentrainer, een digitaal portfolio en twee oefenprogramma's voor Engels en rekenen. Daarnaast ondersteunt VO-content scholen met producttrainingen, onderwijskundige trainingen over bijvoorbeeld thema's zoals leerdoeldenken en formatief evalueren en bieden we ook schoolbrede ondersteuning op maat aan. Lees meer over onderwijs op maat van VO-content.
 
Wilt u meer weten over onderwijs op maat bij u op school? Vraag dan een informatiepakket aan via joostdusseljee@vo-content.nl en ontvang per post een brochure, whitepapers, handouts en meer!