Nieuws Onderwijs en Zorg

Zml-community van Cito! Denk mee over nieuw instrument voor het zml-so

Momenteel doet Cito onderzoek naar nieuwe (deels) digitale toetsen voor leerlingen van 4 tot 12 jaar met een zml-indicatie. Wilt u meedenken over de gebruiksvriendelijkheid hiervan en de koppeling naar leerlijnen? En over hoe het instrument goed kan aansluiten op de belevingswereld van de leerling? En ervoor zorgen dat de toetsen op een prettige manier rekening houden met de mogelijkheden van iedere leerling. Dat de leerling kan laten zien wat hij of zij kan. En dat de toetsen het gewenste inzicht geven in zijn of haar talenten en ontwikkeling?
 
Praat mee via de speciale zml-community: een online ontmoetingsplek voor onderwijsprofessionals om te praten over de ontwikkeling van nieuwe toetsproducten voor het zml-onderwijs. In deze (besloten) groep worden de laatste ontwikkelingen gedeeld en kunt u actief mee denken over bepaalde onderwerpen. Via de community plaatst Cito ook uitnodigingen voor focusgroepen of voor verder onderzoek in de eigen groep.
 
Nieuwe gebruikers van de Cito-site moeten zich hier eerst registreren waarna men mee kunt praten binnen de zml-community.