Nieuws Algemeen

Getuigschriften vso

Bij het kantoor van LECSO kunt u gewaarmerkt papier kopen voor de getuigschriften vso. Het gewaarmerkte papier voldoet aan specifieke eisen voor getuigschriften. Hiermee streven we naar uniforme getuigschriften voor het voortgezet speciaal onderwijs die landelijk herkenbaar zijn.

LECSO heeft in samenwerking met Budelinc en een uitgever papier ontwikkeld dat voor alle (vso-)scholen inzetbaar is. Het papier heeft een kleurverloop met microtekst 'There are many paths to the top of the mountain, but the view is always the same', een watermerk en UV-snippers en UV-lak. Daarmee voldoet het aan de wettelijke eisen. LECSO heeft het papier groot ingekocht.

Via onze website kan een bestelformulier ingevuld worden zodat u voordelig en in kleine hoeveelheden (per 10 stuks) het papier kunt inkopen. Uiteraard staat het scholen vrij om hiervan gebruik te maken. Na bestelling ontvangt u ook een Word-template voor het getuigschrift dat past op het betreffende papier. De opmaak bevat de verplicht voorgeschreven tekst en invulvelden die door de school zelf kunnen worden bewerkt. Daarnaast kan de school binnen dit format het eigen logo toevoegen.

Bestellen


De getuigschriften zijn per 10 stuks te bestellen en worden aangetekend verstuurd. De kosten zijn € 4,00 per 10 stuks en € 12,10 verzendkosten. U kunt bestellen via: www.lecso.nl/read/getuigschriften


Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen via: info@lecso.nl
Bestel de getuigschriften vóór 28 juni 2019 dan heeft u ze zeker op tijd in huis.