Nieuws Onderwijs en Zorg

Programma over speciaal onderwijs en jeugdzorg

De vereniging voor openbare en algemeen toegankelijke scholen VOS/ABB organiseert op donderdag 16 mei een bijeenkomst over bestuurlijke organisatie, financiering, huisvesting en medezeggenschap. Deze bijeenkomst is vooral interessant voor bestuurders en beleidsmedewerkers van schoolbesturen en samenwerkingsverbanden passend onderwijs.

Projectleider Nicole van Rens van senior adviseur bij adviesbureau BMC gaat in deze bijeenkomst in op de vraag hoe onderwijs en jeugdzorg samenwerking kunnen organiseren en inhoud kunnen geven. Ook de financiën en huisvesting komen aan bod en ten slotte is er aandacht voor het betrekken van de medezeggenschapsraad.

Aanmelden kan nog
De bijeenkomst in het IKC IJmond in Beverwijk beslaat één dagdeel: van 9.30 tot 12.30 uur. Belangstelling? Meld u dan snel aan door een mailtje te sturen aan welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst IKC IJmond Beverwijk 16 mei’. Vermeld duidelijk uw naam, organisatie en telefoonnummer. Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden zijn ook welkom, maar zij betalen 50 euro per persoon (btw-vrij).