Nieuws Algemeen

Vacature Beleidsadviseur gespecialiseerd onderwijs

Wij zoeken een enthousiaste BELEIDSADVISEUR GESPECIALISEERD ONDERWIJS ter versterking van het bureau. Je wordt ingezet op de vertegenwoordiging en inhoudelijke uitwerking van voorstellen en adviezen op het terrein van het gespecialiseerd onderwijs en gaat meewerken om de regionale netwerken vorm te geven.

Je kent het gespecialiseerd onderwijs van binnenuit, weet waar de inhoudelijke uitdagingen liggen en hebt een duidelijke visie op de toekomst van onderwijs aan leerlingen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Daarnaast beschik je over aantoonbare kennis en ervaring binnen het gespecialiseerd onderwijs, bij voorkeur ook met het SBO-werkveld.

Nieuwe organisatie
LECSO én SBOwerkverband hebben de intentie uitgesproken om voor 1 januari 2020 intensief samen te gaan werken in een nieuwe organisatie. Beide huidige verenigingen informeren, delen kennis en betrekken hun leden bij alles wat er speelt rondom actuele thema’s inzake passend en kwalitatief goed onderwijs. In de nieuw te vormen organisatie zullen we dit nog meer kunnen vormgeven.

Benieuwd naar de taken en het profiel van onze nieuwe college? In de bijlage vind je de gehele vacature.
Interesse? Reageer dan vóór 3 juni 2019. Stuur motivatie en cv naar info@lecso.nl.

VACATURE beleidsadviseur LECSO en SBOwerkverband Vdef.pdf