Nieuws Onderwijskwaliteit

Laatste oproep: reageer op voorstellen Curriculum.nu

Wat moeten onze leerlingen kennen en kunnen? Dat is de centrale vraag waarover 150 leraren en schoolleiders zich het afgelopen jaar hebben gebogen. In de vorm van negen conceptvoorstellen voor negen leergebieden presenteren de ontwikkelteams hun plannen voor de onderwijsinhoud van morgen.  De ontwikkelteams zijn inmiddels bezig met de afronding van hun voorstellen, maar er kan nog gerageerd worden. Ga hier naar de voorstellen op uw vakgebied en reageer vóór 11 augustus 2019.

Bekijk hier de conceptvoorstellen van de ontwikkelteams in één overzicht. Wij vragen u via deze pagina te reageren op hun voorstellen, uiterlijk vóór 11 augustus.
 
Oproep delen
Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om feedback te geven op de voorstellen van de leraren en schoolleiders, vragen we u niet alleen om zelf feedback te geven maar ook anderen hiertoe op te roepen. Deelt u vooral de conceptopbrengsten en de oproep om hierop te reageren. Wilt u hiervoor gebruik maken van online banners of ander promotiemateriaal dan vragen wij u een mail te sturen naar info@curriculum.nu.
 
Meer informatie vindt u uiteraard op onze website: www.curriculum.nu.