Nieuws Algemeen

Inschrijving Hét Congres start medio volgende week

Gewoon DOEN! Dat is het thema van Hét Congres dat op vrijdag 29 november op Papendal wordt gehouden. De inschrijving start medio volgende week. Heb je hart voor het gespecialiseerd onderwijs? Zorg dan dat je erbij bent.

Gewoon Doen! Maar hoe krijgen we het samen voor elkaar dat iedere leerling zich ontwikkelt in combinatie met extra zorg en ondersteuning. Wat helpt, wat werkt en wat doet er toe?

Ronald Hunneman opent Hét Congres. Hij wordt omschreven als een tegendraadse filosoof. Volgens hem is een goede filosoof een onruststoker die prikkelt irriteert en verbaast om nieuwe denkwegen te openen. Misschien kunnen we dat wel gebruiken in onze sector?

Na de plenaire start kun je een eigen programma samenstellen. Je hebt de keuze uit ruim 40 presentaties, workshops, werksessies en interactieve bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en samenwerkingsvormen op het gebied van arbeidstoeleiding, autisme, gedrag, leerstrategieën, etc. Kortom alle zaken die het gespecialiseerd onderwijs dagelijks bezighouden.

Hou de website van Hét Congres in de gaten om je in te schrijvingen. (We tippen je wel via sociale media als het zover is.)