Nieuws Algemeen

Tot en met maandag 4 nov. met € 20 korting inschrijven voor Hét Congres: Gewoon Doen!

Gewoon DOEN! Dat is het thema van Hét Congres over onderwijs aan leerlingen die extrabegeleiding en ondersteunng nodig hebben. Het landelijk onderwijscongres van LECSO en SBOwerkverband wordt gehouden op vrijdag 29 november op Papendal bij Arnhem. Je kunt je inschrijven voor meer dan 40 presentaties, workshops of werksessies. Heb je hart voor het gespecialiseerd onderwijs? Zorg dan dat je erbij bent. Tot en met maandag 4 november € 20 vroegboekkorting.

Gewoon Doen! Maar hoe krijgen we het samen voor elkaar dat iedere leerling zich ontwikkelt in combinatie met extra zorg en ondersteuning. Wat helpt, wat werkt en wat doet er toe?

Ronald Hunneman opent Hét Congres. Hij wordt omschreven als een tegendraadse filosoof. Volgens hem is een goede filosoof een onruststoker die prikkelt irriteert en verbaast om nieuwe denkwegen te openen. Misschien kunnen we dat wel gebruiken in onze sector?

Na de plenaire start kun je een eigen programma samenstellen. Je hebt de keuze uit ruim 40 presentaties, workshops, werksessies en interactieve bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en samenwerkingsvormen op het gebied van arbeidstoeleiding, autisme, gedrag, leerstrategieлn, etc. Kortom alle zaken die het gespecialiseerd onderwijs dagelijks bezighouden.
Klik hier voor informatie en programma.