Nieuws Expertise

Monitor ICT-bekwaamheid leraren PO - vul jij deze ook in?

ICT in de klas, digitale geletterdheid in de kerndoelen: zijn we er klaar voor? De nieuwe 'monitor ICT-bekwaamheid leraren PO' brengt de situatie en ontwikkelbehoefte van leraren in kaart. Het is mogelijk om mee te doen als school, schoolbestuur, pabo of individuele leraar. Aanmelden is noodzakelijk.

Doe mee met de monitor ICT-bekwaamheid leraren PO en ontdek:

  • hoe jouw team ervoor staat
  • wat de ontwikkelbehoefte is
  • praktische tools die je verder helpen
Voor meer informatie klik hier.
Meld je hier direct aan
.

Aanmelden als school
Ben je ICT-coördinator of schoolleider en wil je weten op welk vlak je team ondersteuning nodig heeft? Meld je aan als contactpersoon en ontvang een persoonlijke link voor  jouw team en een link voor de schoolleiding. Als minimaal zes leraren de monitor invullen krijg je een (geanonimiseerd) schoolprofiel. Dit profiel laat zien hoe jouw team ervoor staat en waar het team zelf aan wil werken.

Aanmelden als schoolbestuur
Wil je met meerdere scholen deelnemen? Meld je dan aan als schoolbestuurder of bovenschools ICT-coördinator. Wij nemen contact met je op om te vragen welke scholen meedoen. Daarna ontvang je per school een link voor de schoolleiding en een link voor de leraren. Van de scholen waar minimaal zes leraren de vragenlijst invullen, krijg je een (geanonimiseerd) schoolprofiel. Daarnaast ontvang je een gezamenlijk (geanonimiseerd) profiel van de schoolleiders en van de leraren in alle deelnemende scholen van het bestuur. 

Aanmelden als pabo
Wil je de monitor uitzetten onder je studenten? Meld je als pabo aan en ontvang een persoonlijke link voor jouw studenten.

Aanmelden als leraar
Doet jouw school of team niet mee maar wil je wel bijdragen aan deze monitor? Meld je individueel aan.