Geachte leden en andere lezers,

In zuid Nederland staan de koffers al gepakt en begint dit weekend de vakantie. In het noorden moeten ze nog even wachten maar breekt ook al snel een welverdiende vakantie aan. Na een hectisch jaar waarin we ons nadrukkelijk moesten profileren om de belangen voor onze leerlingen veilig te stellen. En dat is gelukt: de forse bezuinigingen die op het speciaal onderwijs afkwamen gaan niet door en er is meer tijd beschikbaar om passend onderwijs vorm te geven. Maar daarmee zijn we er nog niet. Passend onderwijs is een complexe stelselherziening die veel tijd en aandacht zal vragen maar ook kansen biedt om het efficiënter en effectiever te organiseren voor de leerlingen die dat nodig hebben. Maar eerst 3 juli nog maar even afwachten. Mede namens het bestuur van LECSO wensen we u een in alle opzichten zonnige vakantie toe!

Download hier de nieuwsbrief: LECSO Nieuwsbrief juni 2012.pdf

 Mocht u vragen hebben of willen reageren op deze nieuwsbrief dan kunt u ons bereiken via info@lecso.nl  Uiteraard kunt u u ook altijd bellen.     

Het laatste PO-Raad nieuws vindt u hier:  http://www.poraad.nl/content/nieuwsbrieven-0

 Graag tot spoedig ziens,

Corine van Helvoirt, Gerda Valster, Heidi Geitenbeek, Wilma Slaats,  Albert Boelen, Marten Schaafsma, Marc Cantrijn.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen of uw email wijzigen ? Klik hier

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Landelijke Expertise Centrum Speciaal Onderwijs
Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u contact opnemen met het verenigingsbureau: verenigingsbureau@lecso.nl of 030 638 59 77 | 70