Evenement inschrijven

Landelijke Werkbijeenkomst ZMOLK-LVB jongeren

Datum 31 JAN 2019 09:30 tot 12:30
Locatie NDC, Kennedylaan 9 te Utrecht
Organisatoren LECSO/NJI/VOBC/Gedragswerk
Doelgroep Aan alle deelnemende scholen voor speciaal onderwijs (LECSO) en orthopedagogische behandelcentra (VOBC), die werken met ZMOLK-LVB kinderen/jongeren,
Kosten Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden

Sluitingsdatum inschrijving: 30 JAN 2019

Op donderdag 31 januari 2019 zal de volgende landelijke werkbijeenkomst ZMOLK – LVB plaatsvinden. Zoals gebruikelijk komen we weer bij elkaar in het NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, 3522 KH  UTRECHT van 9.30 tot 12.30 uur.

 

We bouwen voort op de vorige bijeenkomst in september. Op het programma staan daarom een tweetal praktijk presentaties van samenwerking tussen een Orthopedagogisch Behandelcentrum en een VSO school in een gezamenlijk toeleidingstraject richting Arbeid.  Hoe heeft men dit georganiseerd, hoe werkt dit in de dagelijkse praktijk , wat betekent dit niet alleen voor de medewerkers van beide instellingen, maar ook voor de jongeren die middels deze trajecten begeleid worden naar een zo duurzaam mogelijke arbeidsplaats ? 

 

De denktank ZMOLK is klaar met denken en presenteert graag de producten die gemaakt zijn: basisaanpak ‘partnerschap ouders’; ondersteunende aanpak in schema (relatie basisaanpak met andere onderdelen / beleid van de school en partnerorganisatie) en indicatoren voor de in-door-en uitstroom van leerlingen die gebruik maken van een oza. We hebben deze al eens eerder toegelicht, nu gaan we ermee aan de slag om een beeld te krijgen hoe je het kunt gebruiken in je eigen organisatie.  

 

We zullen de vorderingen van enkele trajecten én onze jaarplanning doornemen en tevens enkele regionale ontwikkelingen de revue laten passeren. Uiteraard is er weer volop ruimte voor eigen inbreng en onderlinge uitwisseling.

 

Zoals gebruikelijk verwachten we dat medewerkers van scholen en instellingen zich gezamenlijk zullen aanmelden.

Graag treffen we jullie als school- en zorg-mensen weer in Den Hommel.INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK