Ons team

 

jasper_swuste_web.pngJasper Swuste - beleidsadviseur
Jasper Swuste is beleidsadviseur van LECSO. Jasper heeft met name gewerkt met en voor cluster 3 en 4 leerlingen. Ook binnen cluster 2 (voor dove en slechthorende kinderen en kinderen met een communicatieve beperking) en voor het mbo is hij werkzaam geweest. Zowel als leidinggevende als beleidsmedewerker. Voor zijn komst bij LECSO was Jasper van 2012 tot 2018 directeur van een Mytylschool (vso).
In het LECSO-team gaat Jasper de komende periode verschillende dossiers oppakken.

 

Andrea_Postma_WEB.pngAndrea Postma - beleidsadviseur
Andrea Postma is beleidsadviseur van LECSO. Sinds 2001 is Andrea werkzaam in het onderwijs. Eerst als leerkracht in het cluster-3-onderwijs en later op een basisschool in een achterstandswijk. Sinds 2008 werkt zij op een Pedologisch Instituut en waar ze verantwoordelijk is voor de begeleiding van leerlingen en leerkrachten en voor de onderwijskwaliteit en -innovatie. Daarnaast is zij actief met het vormgeven en stimuleren van passend onderwijs. Werken op een Pedologisch Instituut en als adviseur bij LECSO zorgt voor een goede wisselwerking tussen beleid en praktijk. Andrea staat nog met beide benen op de dynamische werkvloer van het cluster 4 onderwijs en neemt deze ervaring in haar werk als adviseur.

 

RichardBrenkman.jpegRichard Brenkman - beleidsadviseur

Richard Brenkman is beleidsadiveur van LECSO op het gebied van Arbeidstoeleiding. Richard is al 34 jaar werkzaam bij de Onderwijsspecialisten. In zijn huidige functie als Arbeidsdeskundige en voorzitter van het kennisteam Arbeidstoeleiding ondersteunt en adviseert hij 15 vso-scholen van de Onderwijsspecialisten. Daarnaast versterkt hij 4 uur per week het kennisteam Arbeidstoeleiding van LECSO en houdt hij zich met name bezig met Arbeidstoeleiding en de verbinding daarvan met het Onderwijs.


Frits BuijsFrits Buijs - Communicatie medewerker

Frits Buijs is binnen LECSO verantwoordelijk voor de (externe) communicatie. Hij verzorgt de website en maandelijkse nieuwsbrief en is verantwoordelijk voor de tweewekelijkse LECSO-app met inspirerende en prikkelende artikelen over (gespecialiseerd) onderwijs.
Frits is al sinds jaar en dag werkzaam als journalist, redacteur en producer, onder andere voor landelijke en regionale omroepen. Daarnaast schrijft hij op regelmatige basis voor een aantal websites.

 

heidi_geitenbeek_web.pnggerda_valster_web.pngHeidi Geitenbeek en Gerda Valster - secretaresses van LECSO

Heidi Geitenbeek en Gerda Valster vormen het secretariaat van LECSO, officemanagers in de meest ruime zin van het woord. Inschrijvingen voor bijeenkomsten, afspraken in de diverse agenda's of deadlines voor een inspraakronde, niets ontsnapt aan hun aandacht. Ook zorgen zij er samen voor dat u antwoord krijgt op al uw vragen, per mail, telefoon of post.
Heeft u een vraag? Mail dan gerust naar: info@lecso.nl of gebruik het contactformulier.