Vacatures in het SO

 

De PO-Raad zoekt:

 

Senior beleidsadviseur speciaal onderwijs

 

De PO-Raad is de sectororganisatie voor het primair onderwijs. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de besturen in het basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs. Bij de uitvoering van taken werkt de beleidsadviseur speciaal onderwijs nauw samen met het Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs (LECSO).

 

Behoren EMB, TLV, OZA en WEC tot jouw dagelijks vocabulaire? Beschik je over een flinke dosis politiek-bestuurlijke sensitiviteit én wil je het onderwijs een stukje beter maken voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Lees dan gauw verder, want misschien is de PO-Raad wel op zoek naar jou.

 

Hoe kunnen we het aantal thuiszitters terugdringen? Wat heeft het gespecialiseerd onderwijs nodig om goed te functioneren binnen de huidige wet passend onderwijs? Hoe overtuigen we de politiek dat er voor een groep kinderen met een specifieke aandoening een uitzondering moet komen op de wet? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar je je als beleidsadviseur speciaal onderwijs bij de PO-Raad mee bezighoudt.

 

Je kent het speciaal onderwijs van binnenuit, weet waar de knelpunten liggen, en hebt een duidelijke visie op de toekomst van ons speciaal onderwijs. Je adviseert ons dagelijks bestuur over de strategische koers, wordt als expert uitgenodigd bij het ministerie van OCW en onderhoudt ook nauw contact met onze achterban.

 

Voor meer informatie over de functie klik hier

 

Solliciteren kan tot en met 17 februari 2019 door je motivatie en cv te sturen naar vacature@poraad.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.